ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μιχάλη Κουκά

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Μιχάλη Κουκά
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Μυκόνου και ευχαριστεί τον Μιχάλη Κουκά για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και το ποδόσφαιρο του νησιού

Παρελθόν από την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ αποτελεί αιφνιδιαστικά εδώ και λίγες μέρες ο Μιχάλης Κουκάς.
Ο γενικός αρχηγός υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ , έγινε αποδεκτή από τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό κο Μιχάλη Κουκά. Ο κος Κουκάς  υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του γενικού αρχηγού, η οποία έγινε αποδεκτή, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά.

Ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ έχει προσφέρει  τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων στο παρελθόν ,ενώ έχει διατελέσει με επιτυχία γενικός αρχηγός στην ομάδα του ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ´Εθνικής.

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κουκά για την  συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ από το πόστο του γενικού αρχηγού και του συμβούλου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.