ΤΟΠΙΚΑ

Αυτός είναι ο χώρος του isobox που νοσηλεύεται η 70χρονη

Αυτός είναι ο χώρος του isobox που νοσηλεύεται η 70χρονη
Ένας αυτόνομος χώρος πλήρως επανδρωμένος, όπου πραγματοποιείται η εξέταση ασθενών με αναπνευστικές λοιμώξεις και των περιστατικών

Οπως φαινεται απο τις φωτογραφίες  το isobox, οπου νοσηλεύεται η ηλικιωμενη είναι ενας αυτόνομος χώρος πλήρως επανδρωμένος, όπου πραγματοποιείται η εξέταση ασθενών με αναπνευστικές λοιμώξεις κατόπιν διαλογής των περιστατικών. Μαλιστα, το Κεντρο Υγειας Μυκόνου , διαθέτει δυο isobox, με τεσσερις χώρους απομόνωσης πλήρως εξοπλισμένους, για ενδεχόμενη πιθανή βραχεία νοσηλεία, ασθενών έως την διακομιδή τους, σε νοσοκομείο.
Γιατροί βρίσκονται σε διαρκή επαφή τόσο με το Υπουργείο Υγείας όσο και με τον ΕΟΔΥ, τηρώντας αυστηρά τις οδηγίες τους, αναφορικά με την πρόληψη και έλεγχο διασποράς της λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2.

Αυτό που προέχει πλέον είναι να εφαρμοστούν τα  μετρα, της προστασίας των ασθενών, των επισκεπτών και του προσωπικού καθώς και της πιθανής επιμόλυνσης.Ειδικότερα: Εφαρμογή συστήματος διαλογής ασθενών με εκτίμηση, διαλογή- κατηγοριοποίηση περιστατικών (triage), από υγειονομικό προσωπικο, πριν την είσοδο στο ΚΥ με ασφάλεια, με στόχο την διερεύνηση της κρισιμότητας. Αναστολή των τακτικών ιατρείων και εξετάσεων. Συνταγογράφηση χωρίς φυσική παρουσία ασθενών, μέσω του τηλεφώνου 228936000 και του email hc.mykonos@gmail.com.

isobox-mikonos2
isobox-mikonos1
isobox-mikonos3
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.