ΤΟΠΙΚΑ

Αυτός είναι ο Αλβανός δράστης που πυροβόλησε τον αδερφό της συζύγου του στη Μύκονο

Αυτός είναι ο Αλβανός δράστης που πυροβόλησε τον αδερφό της συζύγου του στη Μύκονο

Ο δράστης έφθασε στη Μύκονο να δει τη σύζυγό του η οποία είχε καταφύγει στην οικογένειά της με τα παιδιά τους – Η παρέμβαση του αδελφού άναψε τα αίματα – Μετά τον πυροβολισμό ακολούθησε καταδίωξη και η σύλληψη

Σε αγεφύρωτες οικογενειακές διαφορές αποδίδουν οι αστυνομικές Αρχές του νησιού την απόπειρα δολοφονίας ενός Αλβανού, μόνιμου κατοίκου Μυκόνου από ομοεθνή του την Κυριακή το μεσημέρι σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο.
Βάσει των καταθέσεων που έδωσαν συγγενείς του θύματος, ο δράστης που πυροβόλησε τρεις φορές κατά του θύματος, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στη κοιλιακή χώρα, φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές μαζί του. Αιτία της συμπλοκής, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο protothema.gr, οι κάκιστες οικογενειακές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο δράστης, κατηγορείται από την οικογένεια του θύματος ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του που τυγχάνει αδερφή του θύματος. Είχαν χωρίσει εδώ και καιρό και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου, δεν τον άφηναν να δει τα παιδιά του. 

Χθες λοιπόν αφίχθη στη Μύκονο από Αθήνα και πήγε κατευθείαν στο σπίτι που διαμένει η πρώην σύζυγος του με τα παιδιά τους. Ακολούθησε άγριος καυγάς στον οποίο ενεπλάκη ο αδερφός της, ο οποίος ήταν να εργαστεί ως ψήστης σε γνωστό οβελιστήριο του νησιού, με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν εκτός ελέγχου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.