ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση από το Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων Μυκόνου

Ενημέρωση από το Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων Μυκόνου

Το Σωματείο Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων σας ενημερώνει ότι για το έτος 2024 μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Σωματείου μας, την  Καρτέλα  Τιμοκατάλογο 2024 του καταλύματος – Ενημέρωση  Πελάτη,  και τα σχετικά έντυπα  ενημέρωσης  του καταλυματία,  όπως και το αυτοκόλλητο σήμα  αυτοκινήτου  2024 που θα χρειαστεί  για το νεο λιμάνι  Άφιξη – Αναχώρηση .

Για την παραλαβή αρκεί να μας προσκομίσετε ένα αντίγραφο της  Γνωστοποίησης   του καταλύματος  σας  και την καταβολή της Ετήσιας Συνδρομής σας στο Σωματείο, το Γραφειο  θα είναι  ανοικτό  κάθε  Σάββατο από  τις 10.00πμ έως τις 12.00μμ.

Επίσης  για ότι  χρειαστείτε  για την εξυπηρέτηση  σας , επικοινωνήστε με τον πρόεδρο κ.Αντώνη  Κουσαθανά  τηλ.6944372515 η με τον ταμία κ  Νίκο Γκέλο τηλ.6944478627

Το  Δ.Σ. του Σωματείου σας εύχεται  καλή  σεζόν  με υγεία

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.