ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοί είναι οι Ιταλοί μαφιόζοι που λήστεψαν σύζυγο επιχειρηματία στη Μύκονο

Αυτοί είναι οι Ιταλοί μαφιόζοι που λήστεψαν σύζυγο επιχειρηματία στη Μύκονο
Συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές στην Πάτρα, έπειτα από την αρχική τους καταδίωξη στη Μύκονο

Οι δύο Ιταλοί «μαφιόζοι» που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές στην Πάτρα, έπειτα από την αρχική τους καταδίωξη στη Μύκονο, φέρονται να έχουν απασχολήσει για σοβαρά αδικήματα, ενώ η εκτίμηση Ελλήνων αστυνομικών με εμπειρία στα κυκλώματα που δρουν τα τελευταία χρόνια σε γνωστά ελληνικά νησιά κάνει λόγο για «μέλη κυκλώματος που ασχολείται αποκλειστικά με την κλοπή και τη διάθεση πανάκριβων ρολογιών».

Μύκονος, 16 Αυγούστου. Οι δύο Ιταλοί, ηλικίας 20 και 21 ετών, δεν ταξίδεψαν από την Ιταλία μέχρι το νησί των ανέμων για τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και τις όμορφες παραλίες της. Τα πανάκριβα ρολόγια που κοσμούσαν τα χέρια ευκατάστατων κυριών ήταν ο λόγος που βρέθηκαν στις Κυκλάδες οι δύο νέοι, οι οποίοι φτάνοντας στην ελληνική επικράτεια έπιασαν δουλειά…

Συγκεκριμένα, μία ημέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο, ο ένας από τους δύο μπήκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας καφέ στη Χώρα του «νησιού των ανέμων» και πέταξε στο πάτωμα μία 60χρονη γυναίκα προκειμένου να της πάρει με… μαεστρία το πανάκριβο ρολόι που κοσμούσε το χέρι της. Μάλιστα δεν δίστασε να την τραυματίσει ελαφρά στο χέρι και στη συνέχεια να φύγει τρέχοντας για να μην τον σταματήσουν οι θαμώνες του μαγαζιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.