ΤΟΠΙΚΑ

Ασυναγώνιστη η Ελλάδα μετά την πανδημία γράφουν οι Βρετανοί

Ασυναγώνιστη η Ελλάδα μετά την πανδημία γράφουν οι Βρετανοί
«Η πρώτη χώρα που θα επισκεφθώ μετά τον κορωνοϊό; Δεν υπάρχει συναγωνισμός», τιτλοφορείται το άρθρο με τις θετικές αναφορές για την Ελλάδα

H βρετανική εφημερίδα The Telegraph, έχει αναγορεύσει την Ελλάδα σε ασυναγώνιστο προορισμό, μετά την καραντίνα. «Η πρώτη χώρα που θα επισκεφθώ μετά τον κορωνοϊό; Δεν υπάρχει συναγωνισμός», τιτλοφορείται το άρθρο με τις θετικές αναφορές για την Ελλάδα ως ταξιδιωτικού προορισμού.

Η Ελλάδα, έχοντας διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα την καμπύλη κρουσμάτων του κορωνοϊού, εξακολουθεί να αποτελεί ένα δημοφιλή και ονειρικό προορισμό και αναμένεται να πρωτοστατήσει στο τουριστικό γίγνεσθαι στη μετά covid-19 εποχή…

Αυτό το ενδιαφέρον και την επιθυμία διακοπών για την Ελλάδα ήρθε να διατηρήσει και να ενισχύσει η καμπάνια «Greece From Home», μία πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ & την Marketing Greece και με την υποστήριξη της Google η οποία αν μη τι άλλο αναδεικνύει, την αξία των συνεργειών στην τουριστική προβολή-προώθηση!

Όπως δηλώνει ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας στη «δ»: «Η δημιουργία της πλατφόρμας “Greece From Home” αποτελεί μια καινοτομία του Υπουργείου Τουρισμού, που προέρχεται μέσα από συνεργασία του ΕΟΤ της Marketing Greece και της Google.
Είναι μια καμπάνια για ενίσχυση του brand της Ελλάδας στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, με βασικό μήνυμα: “Η Ελλάδα από το σπίτι”.

Ο δυνητικός επισκέπτης μας μπορεί να “ταξιδέψει” στην Ελλάδα, μένοντας σπίτι του. Να δημιουργήσει μια αμφίδρομη σχέση με τον πολιτισμό και την κουλτούρα μας, να γνωρίσει τους τουριστικούς προορισμούς και τις ομορφιές της χώρας μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.