ΤΟΠΙΚΑ

Αρμαγεδώνας λουκέτων σε επιχειρήσεις της Μυκόνου

Αρμαγεδώνας λουκέτων σε επιχειρήσεις της Μυκόνου
Στο τέλος θα λυθούν όλα τα προβλήματα αφού πρώτα θα έχουν κλείσει όλες οι επιχειρήσεις

Μια απίστευτη παράνοια είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στο νησί και παράλληλα είναι τρομερό το γεγονός ότι κανένας μέχρι τώρα δεν έχει βγει να υψώσει δημόσια κάποια φωνή αντίδρασης.

Επιχειρήσεις εξαναγκάζονται σε λουκέτα, άδειες καταστημάτων αναστέλλονται, έλεγχοι πολλές φορές στα όρια του παραλόγου διεξάγονται σχεδόν παντού και επιβάλλονται πρόστιμα κατά δικαίων και αδίκων.

Μια κατάσταση άκρως τραγική για την οικονομία του νησιού τα αποτελέσματα τα οποία θα φανούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Παγωμάρα σε όλους επικρατεί που προσπαθούν να καταλάβουν πως ξαφνικά πάρθηκε η απόφαση να λυθούν μέσα σε δέκα μέρες προβλήματα δεκαετιών.

Είναι ξεκάθαρο ότι βόλεψε πολλούς να βάλουν στο κάδρο την Μύκονο ώστε να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από άλλα ζητήματα εξόχως πιο σοβαρά από αυτά της Μυκόνου.

Το τραγικό όμως της ιστορίας είναι ότι αρκετοί εντός του νησιού είναι πρόθυμοι και το κάνουν καθημερινά να ρίχνουν νερό στο Μύλο και στην δημιουργία τοξικού κλίματος που μεταφέρεται στο πανελλήνιο.

Στο τέλος της ημέρας είναι αδιανόητο ορισμένοι να επιθυμούν να γυρίσει το νησί και η οικονομία του  στην δεκαετία του 50…

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.