LIFESTYLE

Απόβαση celebrities ανά τον κόσμο στη Μύκονο: Η Βρετανίδα Ruby Mae ήρθε να αναστατώσει το νησί

Απόβαση celebrities ανά τον κόσμο στη Μύκονο: Η Βρετανίδα Ruby Mae ήρθε να αναστατώσει το νησί

Σε ρυθμούς celebrities ανά τον κόσμο μπαίνει σιγά σιγά η Μύκονος τώρα που μπήκαν οι ζέστες για τα καλά! Το πρώτο δείγμα γραφής για το τι πρόκειται να συμβεί φέτος στο νησί των ανέμων αρχίζουν και δίνουν αθλητές σταρ του εξωτερικού και σεξοβόμβες, που δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στον κοσμοπολίτικο προορισμό!

Μία από αυτές, η Βρετανίδα καλλονή Ruby Maeπου απασχολεί κατά καιρούς τους Βρετανούς με τα καμώματά της, με τα ταμπλόιντ να εστιάζουν στο παρελθόν με τον διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή Dele Alli.

Φ2 82

Η μοντέλα, η οποία και πέρσι «προσάραξε» στη Μύκονο, βρέθηκε στο pre opening party γνωστού γαλλικού lounge restaurant που, μετά τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Ντουμπάι, θα ταΐζει και τα εκλεπτυσμένα στόματα των VIPs του νησιού! Και μπορεί η Mae να έδωσε σεινάμενη κουνάμενη τα «διαπιστευτήριά» της, όμως αυτές τις ημέρες το νησί των ανέμων έχει και άρωμα από NBA, καθώς εκεί βρίσκεται και ο 37χρονος πρώην σταρ Charlie Villanueva (έχει φορέσει τη φανέλα των Toronto Raptors, των Milwaukee Bucks, των Detroit Pistons και των Dallas Mavericks), ο οποίος εντοπίστηκε με τη συνοδό του στα γραφικά σοκάκια της Χώρας!

Οι δυο τους χαλαροί και ευδιάθετοι σεργιάνισαν στα Ματογιάννια, με τις selfies να δίνουν και να παίρνουν! Το νησί, όμως, δεν έχει άρωμα μόνο από NBA, αλλά και από… μποξ, μια και ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος Canelo Alvarez (ένας εκ των κορυφαίων μποξέρ του κόσμου) διακοπάρει με την πανέμορφη σύζυγό του Fernanda! Την ώρα που ο σταρ των ρινγκ έκανε τις βόλτες του αρκετοί ήταν αυτοί που τον αναγνώρισαν και του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του, με τον Canelo να μη χαλάει χατίρι σε κανέναν!

Φ6 12

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.