ΤΟΠΙΚΑ

Αποθέωση για τον Αλέκο Κουκά

Αποθέωση για τον Αλέκο Κουκά
Οι άνθρωποι του Αήττητου Σπάτων με επιστολή τους στα ΜΜΕ βγάζουν το καπέλο στον άνθρωπο που κατόρθωσε να κρατήσει την ομάδα όρθια

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

Όταν καλείται κάποιος να αναλάβει τα ηνία μιας ομάδας που έχει σαν μόνο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, όταν το μπάτζετ είναι περιορισμένο, όταν δεν έχεις τον χρόνο επιλογής παικτών λόγω χρόνου και έρχεσαι να αναλάβεις αυτή την ομάδα για την αγάπη σου στο ποδόσφαιρο και καταφέρνεις με κινήσεις επιδέξιες στην σκακιέρα του πρωταθλήματος, τότε μόνο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ σου αξίζουν ΑΛΈΞΑΝΔΡΕ ΚΟΥΚΑ.

Ήρθε κατάφερε και ένωσε τους λίγους που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα (ΔΣ), τους λίγους φίλους που κάθε Κυριακή δίνουν το παρόν στο γήπεδο, με υπομονή και επιμονή κτίζοντας βήμα βήμα τα θεμέλια για την επόμενη ημέρα της ομάδας, βάζοντας στόχο όπως είπαμε την παραμονή στην κατηγορία και γερές βάσεις για την επόμενη ημέρα.

Η μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας έδειξε ότι οι κινήσεις όλες τον δικαιώνουν, η ομάδα μέσα στην 1η πεντάδα, οι παίκτες (αρκετοί μικρής ηλικίας) να έχουν δέσει την πιο κατάλληλη στιγμή ( εδώ φαίνεται η δουλειά του προπονητή και των βοηθών) η ηρεμία και η καλή εικόνα στα αποδυτήρια (εδώ φαίνεται η δουλειά του Γιάννη Τζανόπουλου) η προσπάθεια της επιστροφής των φίλων της ομάδας κοντά της (εδώ φαίνεται η δουλειά του ΔΣ).

ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΟΜΩΣ έχουν την υπογραφή και την σφραγίδα του τωρινού Ηγέτη και Χρηματοδότη της ομάδας του ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΥΚΑ.

Ο κος Αλέξανδρος Κουκάς δεν ήρθε για να φύγει όπως σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις έχει πει, ήρθε να μείνει, να δημιουργήσει, να δυναμώνει και να ψηλώνει τον ΑΗΤΤΗΤΟ αργά και σταθερά, σε γερές και υγιείς βάσεις και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ να είναι από τους βασικούς υποψήφιους για την άνοδο.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να σταθούμε δίπλα του, όσοι παλιοί πρόεδροι, παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι μπορούν, πρέπει να είναι δίπλα του, ΑΛΛΑ δίπλα του πρέπει να έχει και την Δημοτική Αρχή γιατί η κάθε βοήθεια θα είναι μεγάλη για την προσπάθεια της ομάδας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ.

Μακάρι να έχει την δύναμη και αντοχή να συνεχίσει την αγάπη του για την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο και η μεγαλύτερη ευχή :
ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΟΥ.

ΑΛΕΚΟ ΚΟΥΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ,
ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.