ΤΟΠΙΚΑ

Πειρατεία σε πλοίο του Μαρτίνου στην Αφρική

Πειρατεία σε πλοίο του Μαρτίνου στην Αφρική

Στο γνωστό εφοπλιστή, Αθανάσιο Μαρτίνο, ανήκει το τάνκερ Minerva Virgo το οποίο δέχθηκε την επίθεση πειρατών το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νιγηρία.

Είναι το δεύτερο πλοίο του κ. Μαρτίνου, που μέσα σε λίγους μήνες γίνεται στόχος πειρατών στην Αφρική.

Οι 21 εξ αυτών πρόλαβαν και μπήκαν στο δωμάτιο ασφαλείας πριν οι πειρατές καταλάβουν το πλοίο και τους απαγάγουν. Μόνο ένας άτυχος Φιλιππινέζος δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα απαγωγής από τους πειρατές.

Οι 21 ναυτικοί είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο θάλαμος επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας έχει επικοινωνήσει από χθες μαζί τους. Τα ονόματα του πληρώματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά στο ΥΕΝΑΝΠ, ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εκ των ναυτικών έχει καταγωγή από την Σύρο.

Νεότερα θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.