ΤΟΠΙΚΑ

Απόλυτη επιβεβαίωση στην είδηση που μεταφέραμε πρώτοι στο πανελλήνιο

Απόλυτη επιβεβαίωση στην είδηση που μεταφέραμε πρώτοι στο πανελλήνιο
Δελτίο τύπου από την πλοιοκτήτρια εταιρία που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Mykonos Voice για τα αρνητικά δείγματα των ναυτικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ FAST FERRIES

Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που διενεργήθηκε με ευθύνη του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον ιό COVID-19 στους δύο ναυτικούς μέλη του πληρώματος του πλοίου μας Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π, οι οποίοι παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα εχθές 28/3/2020,  είναι αμφότερα αρνητικά.

Η εταιρεία μας, συναισθανόμενη την υψηλή ευθύνη της επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον της, έλαβε κάθε αναγκαίο προληπτικό μέτρο και ενήργησε σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. κατά τον ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσει στο μέγιστο βαθμό την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

FAST FERRIES

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.