ΤΟΠΙΚΑ

Το αστέρι του Άγιαξ κάνει προπόνηση στον Κόρφο

Το αστέρι του Άγιαξ κάνει προπόνηση στον Κόρφο
Ο Ολλανδός που είναι στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιντεν είναι στη Μύκονο

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχαν το πρωί της Δευτέρας στο γήπεδο του Κόρφου οι άνθρωποι του ΑΟ Μυκόνου και συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας των νέων Μάκης Πούλος.

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ ο άσσος του Άγιαξ και της Εθνικής Ολλανδίας  βρίσκετε στη Μύκονο για τις διακοπές του και εκμεταλλεύτηκε το πρωινό του για προπόνηση στο γήπεδο του Κόρφου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες ο Κόρφος με το αεράκι είναι ιδανικό σημείο για προπόνηση και τρέξιμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέβαλε πρόταση στον Άγιαξ να υπογράψει τον Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, που θα μπορούσε να περιπλέξει την ενδεχόμενη μετακίνηση του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf».

Οι Μαδριλένοι και ο Ολλανδός νεαρός μέσος κατέληξαν ήδη σε συμφωνία την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με την εφημερίδα, αλλά η δεδομένη μεταγραφή του για περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μόνο όταν η LaLiga ξαναρχίσει και η Ρεάλ θα έχει πάλι έσοδα. Μιας και τώρα με τα νέα δεδομένα, το ταμείο των «μερένχες» δεν είναι αρκετά γεμάτο για να αποκτήσει κι επίσημα τον Φαν Ντε Μπεκ.

Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να αποσπάσει το «ναι» από τον Αγιαξ και να «κλέψει» από την Ρεάλ, τον νεαρό μέσο γι’ αυτό και κατέθεσε πρόταση στους Ολλανδούς για την απόκτηση του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.