ΤΟΠΙΚΑ

«Αποκλειστικός υπεύθυνος για την εκτέλεση των αποφάσεων στο Δήμο είναι ο Δήμαρχος»

«Αποκλειστικός υπεύθυνος για την εκτέλεση των αποφάσεων στο Δήμο είναι ο Δήμαρχος»
Θέση για όσα συμβαίνουν στο Καλό Λιβάδι παίρνει με επιστολή του στο MykonosVoice ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκέλος

Επιστολή με την οποία παίρνει θέση για το θέμα στο Καλό Λιβάδι έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκέλος και αναφέρει:

«Καλή Παναγιά σε όλους! Καλό μας Λιβάδι!

Δεν εξετάζω σήμερα αν ο επιχειρηματίας στο Καλό Λιβάδι έχει δίκιο ή άδικο. Ούτως ή άλλως η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο του ΣτΕ.

Ενίσταμαι έντονα όμως στην προσφιλή τακτική του Δημάρχου Μυκόνου κ. Κωνσταντίνου Κουκά για τις αποφάσεις των οργάνων να «τις ερμηνεύσουν όπως τις καταλαβαίνει κανείς»

Θεσμικές αποφάσεις του Δήμου μας και δη του ανωτέρου Οργάνου αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. Αυτό οφείλει να διασφαλίζει και η Γραμματέας του Δήμου κ. Άννα Καμμή (απούσα στην εν λόγω συνεδρίαση).

Επισυνάπτω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία έλαβε ομόφωνη απόφαση στις 5/8/2021 ημέρα Παρασκευή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει στην παράγραφο ΣΤ για διορία 5 ημερώνκαι εξώδικη κλήση στην επιχείρηση για ναεπαναφέρει στην προτεραία  των επεμβάσεων κατάσταση. Άλλως και αφού περιέλθει άπρακτη η προθεσμία και αδρανήσει η επιχείρηση, η Κτηματική ή η ΕΤΑΔ τότε ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΤΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Παρατηρήσεις και ερωτήματα κ. Δήμαρχε:

Η απόφαση έλαβε χώρα στις 5/8/2021ημέρα Πέμπτη. Γιατί αναρτήθηκε στο σύστημα ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 9/8/2021 ημέρα Δευτέρα; Γιατί όχι το ίδιο βράδυ της 5ης Αυγούστου; Γιατί όχι την επόμενη μέρα στις 6/8/2021 ημέρα Παρασκευή; Εδώ μην επικαλεστείτε την έλλειψη προσωπικού. Θα εκτεθείτε.
Πότε αρχίζει να μετράει το 5ήμερο της απόφασης; Από τις 5 Αυγούστου όταν σε άλλες περιπτώσεις έντονα υποστηρίζετε ότι η απόφαση ισχύει από την ημερομηνία της απόφασης του Δ.Σ. Ή άλλως από τις 9 Αυγούστου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια;;
Η εξώδικη κλήση έχει αποσταλεί; Τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Όπως και να έχει όμως κ. Δήμαρχε και παίρνοντας έστω την ημερομηνία ανάρτησης της απόφασης στη Διαύγεια(9/8/2021) η προθεσμία έληξε χθες Παρασκευή 13/8/2021.

Εγώ σήμερα Σάββατο 14/8/2021 και ώρα 09:55 ήμουν στο Καλό Λιβάδι και σας καταθέτω ότι η αποκατάσταση δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Όπως δεσμευτήκαμε όλοι στο Δ.Σ. απέναντι στον τόπο, σας καλώ σήμερα να υλοποιήσουμε την απόφαση μας και θα είμαστε όλοι εκεί.

Αυτό το κάλεσμα οφείλατε κ. Δήμαρχε να το έχετε φωνάξει έντονα πρώτα εσείς, εκτελώντας την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Μην καταγραφεί μια ακόμη άρνηση από πλευρά σας όπως μ΄ εκείνο τον φοίνικα στην Ψαρού.»

Νικόλας Ανδ. Γκέλος

Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.