ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μύκονο ο Τσιώλης ξεκίνησε δουλειά στην ΑΕ Μυκόνου

Στη Μύκονο ο Τσιώλης ξεκίνησε δουλειά στην ΑΕ Μυκόνου
Ο γνωστός προπονητής ήρθε στο νησί και έπιασε δουλειά, στο Καρπενήσι από την Δευτέρα η προετοιμασία της ΑΕΜ

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης και ξεκίνησε δουλειά με την ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού.Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (07:30) η τελευταία προπόνηση στη Μύκονο για την ανδρική ομάδα της Α.Ε., καθώς αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό και τη Δευτέρα το πρωί ξεκινούν το ταξίδι τους για Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα η αποστολή του Μυκονιάτικου συλλόγου, τη Δευτέρα το πρωί και ώρα 07:30 θα ταξιδέψει για Αθήνα, όπου και θα παραμείνει για μία μέρα προκειμένου να πραγματοποιήσει εργομετρικά και την Τρίτη το πρωί θα ξεκινήσει για την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας.

Την αποστολή θα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπρούνο, Κέμπε, Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Τσιαφίτσας, Λεσάι, Μπάλιτς, Ντουσάι, Σερέπας, Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Μάρκου, Παλιούρας, Σούλτσε, Διαμαντής, Ασράμ, Γκέζο, Λούλα, Κλαφουτζής, Τσελάι, Κατσικαλάκης, Ρουστέμη, Τσόπελας, Μπεσίρι, ενώ δεν αποκλείεται να ενσωματωθούν και τυχών νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και όπως όλα δείχνουν χτίζεται ένα δυνατό και δεμένο σύνολο που θα είναι ικανό να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.