ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Καλά τα νέα από το ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Καλά τα νέα από το ΣΩΤΗΡΙΑ
Θετικά είναι τα νέα για τα δυο κρούσματα του νησιού που νοσηλεύονται στο Σωτηρία

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας και αφορούν τις δυο Μυκονιάτισες που νόσησαν από τον κορονοιό και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα από το νησί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MykonosVoice  η πορεία της υγείας των δύο ασθενών που προσβλήθηκαν από κορονοιο και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο αναφοράς η “Σωτηρία” παρουσιάζει βελτίωση.
Χάρη στη βοήθεια του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού και τη σημαντική προσφορά των Αναπνευστικών Φυσικοθεραπευτών της Μ.Ε.Θ. Πανεπιστημιακής  Πνευμονολογικής  Κλινικής ο ένας ασθενής αναμένεται να αποσωληνωθεί σήμερα ενώ η δεύτερη  βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση τις  τελευταίες μέρες και δείχνει να ξεπερνάει τον κίνδυνο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.