ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Στη Μύκονο ο κορυφαίος Βαγγέλης Βλάχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Στη Μύκονο ο κορυφαίος Βαγγέλης Βλάχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο
Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς για ακόμη μια φορά που φέρνει το μεγαλύτερο προπονητικό όνομα στο νησί

Στη Μύκονο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Βαγγέλης Βλάχος .

Συνοδευόμενες απο τον πρόεδρο της ομάδας Αλέκο Κουκά, που για μια ακόμη φορά τινάζει την μπάνκα στον αέρα, ο Βαγγέλης Βλάχος έρχεται στο νησί να αναλάβει κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ώστε να βοηθήσει το ποδόσφαιρο όχι μόνο του νησιού αλλά και ευρύτερα των ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Η πρώτη αποκλειστική εικόνα στο MykonosVoice από την έλευση του Βαγγέλη Βλάχου στο νησί.

Ο Βαγγέλλης Βλάχος είναι το μεγαλύτερο προπονητικό όνομα που ήρθε ποτέ στις Κυκλάδες καθώς το βιογραφικό του, η παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το εκτόπισμα του είναι αδιαμφισβήτητα.

Ένας άνθρωπος με κύρος και τεράστια προσωπικότητα στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού που αποδέχτηκε με χαρά να έρθει στη Μύκονο για να βοηθήσει την ανάπτυξη γενικότερα του αθλητισμού.

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο πρόεδρος Αλέκος  Κουκάς που ανέβηκε στην Αθήνα για να συνοδεύσει τον Βαγγέλη Βλάχο στο νησί.

Ιστορικός ηγέτης πλέον για την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ο Αλέκος Κουκάς που για ακόμη μια φορά δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση του στην ομάδα του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.