ΤΟΠΙΚΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λήστεψαν το σπίτι του αείμνηστου Μηνά στη Μύκονο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λήστεψαν το σπίτι του αείμνηστου Μηνά στη Μύκονο
Συγκινητική η προσπάθεια των συγγενών του να διατηρήσουν άθικτη από τους ληστές την τέφρα του που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της Μυκόνου

Μια συγκινητική ιστορία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MykonosVoice με μια αποκλειστική είδηση με διαστάσεις έντονες και συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές που έζησαν οι συγγενείς του διάσημου σχεδιαστή Μηνά  που έχει φύγει από την ζωή.

Πριν λίγες μέρες ληστές διέρρηξαν στη Μύκονο  το σπίτι του διάσημου σχεδιαστή κοσμημάτων Μηνά που πέθανε τον Μάρτιο του 2020.

Ο Έλληνας σχεδιαστής κοσμημάτων κατέληξε  σε ηλικία 82 ετών ύστερα από μακρόχρονη ασθένεια και είχε την επιθυμία να αποτεφρωθεί και η τέφρα του να παραμείνει στο σπίτι της Μυκόνου που υπεραγαπούσε.
Έτσι λοιπόν σε περίοπτη θέση στο σπίτι οι συγγενείς του κορυφαίου σχεδιαστή δημιούργησαν ένα χώρο όπου μέσα σε ένα ειδικό κουτί είχαν την τέφρα.
Οι διαρρήκτες έκαναν το σπίτι άνω κάτω και έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα ,ευτυχώς  όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέστρεψαν την τέφρα εντελώς συμπτωματικά όπως έγινε γνωστό.
Η λαχτάρα των συγγενών του Μηνά ήταν μεγάλη μέχρι να καταλάβουν τελικά ότι έμεινε άθικτο το ειδικό κουτί και έζησαν μια απίστευτη και συγκινητική ιστορία.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.