LIFESTYLE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται στη Μύκονο ο Κριστιάνο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται στη Μύκονο ο Κριστιάνο
Μίλησε ήδη ο εκπρόσωπος του με γνωστό μεσιτικό γραφείο στη Μύκονο και έκλεισε βίλα στα Κανάλια με ανοιχτή ημερομηνία άφιξης για την ώρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαλέγει Μύκονο για να ξεκουραστεί αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Πριν λίγες μέρες ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την εικόνα και τις υποχρεώσεις του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πορτογαλίας,επικοινώνησε με γνωστό  μεσιτικό γραφείο στο νησί της Μυκόνου και ζήτησε ότι καλύτερο υπάρχει για τον Ρονάλντο ώστε να έρθει στη Μύκονο και να ξεκουραστεί.
Με χαρά οι άνθρωποι του γραφείου που ειδικεύονται στο αντικείμενο του έστειλαν πίσω τέσσερις προτάσεις με εντυπωσιακά σπίτια το ένα καλύτερο απο το άλλο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mykonosvoice.gr o Κριστιάνο Ρονάλντο διάλεξε για να μείνει ένα εντυπωσιακό σπίτι στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου.
Το σπίτι διαθέτει ελικοδρόμιο,εσωτερική και εξωτερική πισίνα ενώ το μεγάλο του ατού είναι η καταπληκτική του θέση που εξασφαλίζει στους διαμένοντες ανεπανάληπτη θέα.
Το μίσθωμα του συγκεκριμένου σπιτιού ξεπερνά τις δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ την ημέρα και ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να έρθει μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι μόνος του αλλά θα συνοδεύεται απο μεγάλη παρέα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.