ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Από το «SuperFerry II» από Μ.Τετάρτη τα δρομολόγια της γραμμής Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος- Μύκονος

Από το «SuperFerry II» από Μ.Τετάρτη τα δρομολόγια της γραμμής Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος- Μύκονος

Από το πλοίο «SuperFerry II» της εταιρείας Golden Star Ferries θα εξυπηρετούνται από  Μ. Τετάρτη 24/4 τα δρομολόγια της γραμμής Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος- Μύκονος, μετά την αιφνίδια βλάβη που υπέστη σήμερα το πρωί το πλοίο «SuperFerry» της ίδιας εταιρείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας το πλοίο, με περίπου 860 επιβάτες, διέκοψε το δρομολόγιό του και με ίδιες δυνάμεις επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας, ενώ οι υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας προχώρησαν σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία αλλά και άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες του SuperFerry και να αναπληρωθούν τα δρομολόγια της γραμμής μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη.

Έτσι οι επιβαίνοντες και τα οχήματα του «SuperFerry», συνέχισαν το ταξίδι τους για Τήνο και Μύκονο με το πλοίο «SuperRunner» της εταιρείας Golden Star Ferries, το οποίο απέπλευσε από την Ραφήνα σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, στις 12.15. Οι επιβάτες και τα οχήματα που προορισμό είχαν την Άνδρο, εξυπηρετήθηκαν από το πλοίο «Θεολόγος», της εταιρείας Fast Ferries, που αναχώρησε σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, εκτάκτως, στις 13.00 για Άνδρο (και επιστροφή). Το απογευματινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου θα εκτελεστεί με μια μικρή καθυστέρηση στις (18.00, αντί 17.30).

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.