ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Απλοποίηση και επίσπευση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού των Λιμενικών και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων

Απλοποίηση και επίσπευση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού των Λιμενικών και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων
Με την τροποποίηση απλοποιείται και επισπεύδεται η διαδικασία πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού
Με τη ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο: «Μηχανισμός εφαρμογής, κρατική εποπτεία, γενικοί όροι υλοποίησης του Μεταφορικού Ισοδύναμου (Μ.Ι.) και άλλες διατάξεις», την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, ψηφίστηκε τροπολογία για αντικατάσταση των δύο εδαφίων β’ των παραγράφων 1 και 2 αντίστοιχα του άρθρου 90 του Ν. 4504/2017 (ΦΕΚ 184Α’) «Βεβαίωση και είσπραξη τελών από το προσωπικό των Λιμενικών ή Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων».
Μέχρι τώρα, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψη προσωπικού των Λιμενικών και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων καθώς και των Δήμων που τυγχάνουν φορείς διαχείρισης και εκμετάλλευσης Τουριστικών Λιμένων, η διαδικασία που απαιτείτο για την πρόσληψη προσωπικού ήταν χρονοβόρα.
Με την τροποποίηση απλοποιείται και επισπεύδεται η διαδικασία πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού έτσι ώστε οι ανωτέρω φορείς διαχείρισης και εκμετάλλευσης Λιμένων να διευκολύνονται για την είσπραξη τελών.
Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η οικονομική ενίσχυση και η βιωσιμότητα των Λιμενικών και Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων με απώτερο σκοπό την παροχή δυνατότητας συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών των λιμένων δικαιοδοσίας τους καθώς και του επιπέδου παροχής των σχετικών υποστηρικτικών υπηρεσιών.
santorinipress.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.