ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο:Ο πιλότος της Volotea στην πτήση για Μύκονο ζητούσε απο τους επιβάτες μεσα στην πίστα να κατέβουν από το αεροσκάφος

Απίστευτο:Ο πιλότος της Volotea στην πτήση για Μύκονο ζητούσε απο τους επιβάτες μεσα στην πίστα να κατέβουν από το αεροσκάφος
Έντρομοι οι επιβάτες της πτήσης της Volotea προς την Μύκονο άκουγαν τον πιλότο να τους αναφέρει ότι κάνει επανεκκίνηση στο αεροσκάφος.

Απίστευτη ταλαιπωρία σχεδόν τεσσάρων ωρών για τους επιβάτες της πτήσης της Volotea το πρωί με προορισμό την Μύκονο από την Αθήνα.

Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να πετάξει στις 8:45 το πρωί αλλά λίγο μετά της 12 το μεσημέρι οι επιβάτες που είχαν ήδη επιβιβαστεί στο αεροσκάφος δυο ωρες νωρίτερα άκουσαν έντρομοι τον πιλότο να τους αναφέρει ότι δυσκολεύεται να κάνει restart στο αεροσκάφος και έτσι η πτήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Οι επιβάτες στο άκουσμα της ενημέρωσης του πιλότου πάγωσαν καθώς δεν είναι και υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τις διαδικασίες που απαιτούνται για να πετάξει το αεροσκάφος.

Τα νεύρα και οι διαμαρτυρίες των πελατών της Volotea χτύπησαν κόκκινο με αποτέλεσμα κάποιοι να ωρύονται για την τρίωρη καθυστέρηση μάλιστα μέσα στο αεροσκάφος.

Ο πιλότος χωρίς ίχνος τακτ ζήτησε και ενώ το αεροσκάφος ήταν μέσα στην πίστα και έτοιμο προς απογείωση να υπογράψει όποιος θέλει και να κατέβει με ευθύνη του μέσα στην πίστα , από το αεροσκάφος.

Αδιανόητο και συνάμα εγκληματική ενέργεια καθώς  κανένας κανονισμός πτητικής λειτουργίας δεν νομιμοποιεί τον πιλότο και τους αεροσυνοδούς να επιβιβάζουν ή να αποβιβάζουν μέσα στην πίστα επιβάτες.
Η πτήση με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών έφτασε στην Μύκονο και η Volotea είναι υπόλογη πλέον στους επιβάτες της καθώς θα κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρίας που πραγματοποιεί πτήσεις προς την Μύκονο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.