ΤΟΠΙΚΑ

Προσάραξη σκάφους στη Μύκονο

Προσάραξη σκάφους στη Μύκονο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για τον εντοπισμό προσαραγμένου σκάφους, χωρίς επιβάτες, στη θαλάσσια περιοχή νότια της ν. Δήλου .Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντόπισε το βοηθητικό σκάφος (tender) του M/Y «FOREVER» σημαίας Μάλτας προσαραγμένο σε βραχώδη νησίδα στην ανωτέρω περιοχή.

Το ανωτέρω βοηθητικό σκάφος, κατά δήλωση του κυβερνήτη του, προσάραξε κατά την επιστροφή του από τον όρμο «ΟΡΝΟΥ» Μυκόνου προς τη θαλαμηγό του, μετά από δυσλειτουργία στα όργανα ηλεκτρονικής πλοήγησης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο επιβαινόντων του, οι οποίοι περισυλλέχτηκαν από θαλάσσιο μοτοποδήλατο και μεταφέρθηκαν αρχικά στον προβλήτα «ΟΡΝΟΥ» Μυκόνου και από εκεί στο Κ.Υ. Μυκόνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το tender αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με τη συνδρομή του σκάφους «ΓΠ» Τ.Μ. 565 με ασφάλεια στον όρμο «ΟΡΝΟΥ» Μυκόνου.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του βοηθητικού σκάφους (tender).

Πηγή Cyclades24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.