ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο απειλούν ανοιχτά την Λίνα Μενδώνη για τους αρχαιολόγους της Μυκόνου

Απίστευτο απειλούν ανοιχτά την Λίνα Μενδώνη για τους αρχαιολόγους της Μυκόνου
Ευθεία απειλή στην υπουργό πολιτισμού να μην τολμήσει να βγάλει τους αρχαιολόγους από την Μύκονο

Απίστευτα όσα συμβαίνουν με τους αρχαιολόγους στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την avgi.gr,  η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί ανοιχτά  την ηγεσία του υπουργείου Πολιτσμού και την Λίνα Μενδώνη απειλώντας την ευθέως   «να μην τολμήσει να βγάλει τους αρχαιολόγους από το νησί της Μυκόνου.

 

Η Λίνα Μενδώνη που με κάθε τρόπο προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να βρει μια λύση στο θέμα τις χρεώνουν πολλά και διάφορα .

Η κατάσταση που είναι τεταμένη στη Μύκονο  και θα πρέπει και για λόγους  συναισθηματικής φόρτισης οι αρχαιολόγοι να πάρουν μια ανάσα βλέπουν την Λίνα Μενδώνη να θέλει να τους δώσει λύσεις ώστε  πρέπει  να κάνουν τη δουλειά τους με τις συνθήκες που πρέπει.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.