ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Μυκόνου
Μεγάλες καθυστερήσεις στον έλεγχο των αποσκευών που φτάνουν μέχρι και δυο ώρες

Ένα πραγματικό αλαλούμ επικρατεί στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κυρίως τις μέρες αιχμής με την κατάσταση να είναι τραγική και την ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο.

Παρασκευή μεσημέρι στον έλεγχο των αποσκευών των επιβατών όπως βλέπετε και σε σχετικές εικόνες του MykonosVoice η αναμονή προσέγγισε τις δυο ώρες με τους επιβάτες να είναι αγανακτισμένοι και το προσωπικό του αεροδρομίου ανύπαρκτο να βοηθήσει.

Μια εικόνα τριτοκοσμική για ένα κατά τα άλλα νέο αεροδρόμιο με τους επιβάτες να στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλον την ώρα που καλπάζει η πανδημία ακόμα και τα κρούσματα είναι πολλά στη Μύκονο.

Καμία πρόβλεψη από κανέναν και μια εικόνα που δεν περιποιεί τιμή ούτε για το νησί αλλά ούτε για την εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Μυκόνου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.