ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτη απάτη εις βάρος του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά

Απίστευτη απάτη εις βάρος του αντιδημάρχου Αλέκου Κουκά
Άγνωστος υποδυόμενος τον Αλεκάρα καλεί σε μαγαζιά και κάνει παραγγελίες εξ ονόματος του

Μια απίστευτη ιστορία απάτης εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στο νησί με «θύμα» τον αντιδήμαρχο της Μυκόνου Αλέκο Κουκά και δράστη άγνωστο τα τηλεφωνικά στοιχεία του οποίου αποκαλύπτουμε αποκλειστικά και την αστυνομία πλέον να έχει τον λόγο.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν άγνωστος τηλεφώνησε εξ ονόματος του Αλεκάρα και υποδυόμενος τον ίδιο τον αντιδήμαρχο, έκανε παραγγελίες σε μαγαζιά και στην συνέχεια έκανε εικονικές καταθέσεις.

Έστελνε χρήματα για τις μεγάλες παραγγελίες που έκανε παραπάνω από το κόστος της παραγγελίας και κατόπιν τηλεφωνούσε πίσω προφασιζόμενος ότι έβαλε παραπάνω χρήματα και ζητούσε να του επιστρέψουν την διαφορά.

Ο δράστης υποδυόμενος τον Αλεκάρα, πόνταρε στο γεγονός του εκτοπίσματος που έχει στην κοινωνία της Μυκόνου όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέκος Κουκάς,που ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για το παραμικρό, πόσο μάλλον το ακριβώς αντίθετο και έδρασε εις βάρος του με σκοπό να εξαπατήσει τους μαγαζάτορες  με αποτέλεσμα να ζητάει χρήματα από ανυποψίαστους .

Έγινε αντιληπτός από τον τόνο της φωνής του καθώς είναι χαρακτηριστική η χροιά της φωνής του αντιδημάρχου με αποτέλεσμα οι καταστηματάρχες που δέχτηκαν τις παραγγελίες να ενημερώσουν τον Κουκά.

Ο Αλεκάρας απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία που διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Το Mykonosvoice έχει τα στοιχεία του τηλεφώνου από όπου τηλεφωνούσε ο δράστης και τα αποκαλύπτει.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.