ΤΟΠΙΚΑ

Απατεώνες παριστάνουν τους λογιστές στη Μύκονο

Απατεώνες παριστάνουν τους λογιστές στη Μύκονο
ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρες εξαπάτησης επιχειρήσεων και φορολογούμενων στη Μύκονο – Επιτήδειοι παριστάνουν τους λογιστές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόπειρες εξαπάτησης επιχειρήσεων και φορολογούμενων στη Μύκονο – Επιτήδειοι παριστάνουν τους λογιστές

Επείγουσα ανακοίνωση του Λογιστικού Συλλόγου Μυκόνου για απόπειρες εξαπάτησης από επιτήδειους που προσποιούνται ότι είναι συνεργάτες λογιστών του νησιού


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατόπιν των συνεχόμενων καταγγελιών που δεχθήκαμε από συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς, οι οποίες αποδεδειγμένα δεν αφορούν μόνο μεμονωμένα περιστατικά, αλλά κατά επανάληψη, σοβαρότατες περιπτώσεις προσπάθειας εξαπάτησης των φορολογουμένων, ο Λογιστικός Σύλλογος Μυκόνου, ενημερώνει, όλες τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές αρχές, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, τους τοπικούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και τα τοπικά Επαγγελματικά Σωματεία και οποιονδήποτε αρμόδιο και εμπλεκόμενο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα, ότι άγνωστοι επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον πελάτη, του Λογιστή – Φοροτεχνικού, επικαλούμενοι ότι είναι συνεργάτες του λογιστή/λογίστριας και προσπαθούν να αποσπάσουν τις οποιεσδήποτε πληροφορίες, π.χ. : στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, κωδικούς TAXISNET κ.λ.π. ή το οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο του πελάτη του λογιστή.

Παρακαλούμε θερμά τους πολίτες, τους επιτηδευματίες και κάθε έναν φορολογούμενο πολίτη στην Μύκονο, να μην διαθέσει κανένα προσωπικό δεδομένο του, π.χ. τραπεζικό λογαριασμό, κωδικούς TAXISNET κ.λ.π. σε ουδεμία περίπτωση και για ουδέν λόγο, παρά μόνο εφόσον επιβεβαιώσει ότι πρόκειται όντως για επικοινωνία που πραγματοποιείται από τον λογιστή/λογίστρια του ή συνεργάτη του, στα πλαίσια της μεταξύ τους επαγγελματικής συνεργασίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.