ΤΟΠΙΚΑ

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και FRANKFURT FC μαζί στην Πορτογαλία

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και FRANKFURT FC μαζί στην Πορτογαλία

Μια πολύ ευχάριστη συνάντηση είχαν τα μέλη της αποστολής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και ο πρόεδρος του συλλόγου και αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Πορτογαλία.

Στο ξενοδοχείο που διαμένουν βρέθηκε και η αποστολή της γυναικείας ομάδας της Φρανκφούρτης που αυτήν την εποχή προετοιμάζεται στην Ιβηρική καθώς το πρωτάθλημα στη Γερμανία έχει διακοπή.

Μάλιστα προπονητής της Γερμανικής ομάδας είναι ένας Έλληνας ο Νίκος Αρναούτης από τις Σέρρες που είναι μάλιστα και ο πρώτος προπονητής της ομάδας.

Οι άνθρωποι του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Αλέκος Κουκάς μίλησαν αρκετοί ώρα τόσο με τον Έλληνα προπονητή όσο και με τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας στο πλαίσιο της φιλίας και της συνεργασίας που μπορεί να υπάρξει στο μέλλον σε διάφορα επίπεδα.

Όλα είναι έτοιμα για τους δρομείς του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και την Κυριακή το πρωί αναμένεται να μπουν στην μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανώμαλου δρόμου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.