ΤΟΠΙΚΑ

Χυδαία επίθεση του Λαζαρίδη και στο MykonosVoice.Διαβάστε την απάντηση

Χυδαία επίθεση του Λαζαρίδη και στο MykonosVoice.Διαβάστε την απάντηση
Συνεχίζει τις προκλήσεις και τις απειλές μέσω διαδικτύου ο ο πολιτευτής Δημήτρης Λαζαρίδης.Αυτη την φορά επιτίθεται στο Mykonos Voice

Με ένα άκρως εμετικό και απαράδεκτο τρόπο για δημόσιο λειτουργό(πρώην αστυνομικός)και πολιτευτής στη Μύκονο διάλεξε  με ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Δημήτρης Λαζαρίδης πρώην δημοτικός σύμβουλος και νυν υποψήφιος  να ψέξει, να απειλείσει και να συκοφαντήσει το Mykonos Voice

Διαβάστε την ανάρτηση του και την απάντηση του MykonosVoice:

«Κύριοι είστε υποκριτές

Κύριοι του Μykonos Voice, ηθικολόγοι που μας κουνάτε το δάκτυλο, και σας έπιασε η ευαισθησία για τη Μύκονο και τους Μυκονιάτες, είστε υποκριτές και φαρισαίοι. 

Με στοχοποιείτε ως υβριστή για ένα θέμα που έχει ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα. 

Αν καταδικάζετε εμένα, τότε ας καταδικάσετε και όλους τους Έλληνες που από αγανάκτηση υπερασπίζονται τις ιστορικές μας ρίζες. Την Μακεδονία μας!

Αλλά είστε μικρόψυχοι. 

Με βγάζετε στην σέντρα, ενώ στην πραγματικότητα θέλετε να χτυπήσετε τον Χρήστο Βερώνη, θέλετε να χτυπήσετε την Νέα Δημοκρατία.

Φαίνεται ότι ενοχλούμε. 

Και γιατί ο Χρήστος Βερώνης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μυκόνου, αλλά και η Νέα Δημοκρατία επόμενη κυβέρνηση. 

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσω ότι τα λόγια μου ίσως να ήταν σκληρά, και αν ο καλλιτέχνης θεωρεί ότι τον πρόσβαλλα δεν έχω θέμα να του ζητήσω συγνώμη. 

Από εκεί και πέρα, οφείλω να καταθέσω ότι στην ίδια ανάρτηση που μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 1000 σχόλια, οι χαρακτηρισμοί που τα συνοδεύουν είναι πολύ πιο «σκληροί» και «προσβλητικοί» από το δικό μου σχόλιο. 

Γιατί  όμως το Mykonos Voice δεν πάει να μηνύσει και τους υπόλοιπους 1000 και πλέον, αλλά με στοχοποιεί προσωπικά; 

Aν δεν ήμουν αντίπαλος του κ. Κωνσταντίνου Κουκά και ήμουν μαζί του, το Μykonos Vοice θα ήταν άραγε τόσο ευαίσθητο μ΄ εμένα; 

Δεν το νομίζω. 

Για να μην τα πολυλογούμε, το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά πολιτικό. Το έχει ανακινήσει ένα έντυπο που κατά πληροφορίες, αλλά και από ενδείξεις πρόσκειται στο συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» και εξυπηρετεί προεκλογικές σκοπιμότητες. 

Αυτή είναι όλη η αλήθεια. 

ΥΓ. Ακολουθούν παραδείγματα από τις αναρτήσεις που σχολιάζουν το θέμα. Ορισμένα μόνο σχόλια από τα πάνω 1000  που είναι στο ίδιο πνεύμα. Φαντάζομαι να μην το συνεχίσει το Mykonos Voice γατί τότε θα επέμβει ο «Πριάμος».»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MYKONOS VOICE

1 Δεν είστε μόνο υβριστής όπως αποδυκνύεται από τις αναρτήσεις σας, αλλά και κοινός συκοφάντης όταν εμπλέκεται το MykonosVoice στην δική σας διένεξη,  καθώς θα έπρεπε να γνωρίζεται ότι μόνος σας πληκτρολογήσατε τα κάτωθι χωρίς καμία παρέμβαση από κανένα με αποτέλεσμα να σας κατηγορεί άμεσα πλέον ένας (επώνυμος τραγουδιστής Βαλάντης) και να χρειαστεί να λογοδοτήσετε στην δικαιοσύνη για αυτό σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και είναι πολλά!!!Την ηθική σας την διασφαλίζεται μόνος σας και με ύβρεις απειλές και γλώσσα πεζοδρομίου δεν κερδίζονται αγώνες για την πατρίδα και την Μακεδονία σε καιρούς ιδιαίτερα κρίσιμους καθώς κανείς ειδικά εσάς δεν σας αναγόρευσε ποτέ «Μακεδονομάχο»

  1. Το ότι έβριζαν και άλλοι «ανεγκέφαλοι» με εσάς χυδαίά στο Διαδίκτυο έναν άνθρωπο δεν σας δικαιολογεί επειδή είσαστε πολλοί, εσείς  εκτίθεστε στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου, εσείς θα ζητήσετε την ψήφο του( αν το πράξετε τελικά) σε λίγο καιρό και είναι απορίας άξιο γιατί εμπλέκεται τον κ.Βερώνη, τον συνδυασμό του και την προσπάθεια που κάνει με τις δικές σας απαράδεκτες ενέργειες(είναι αρκετές δυστυχώς).
  2. Είμαστε πρόθυμοι να φιλοξενήσουμε όλες τις απόψεις, όλων των ανθρώπων που εκτίθενται και το κάνουμε καθημερινά για αυτό και οι χιλιάδες των αναγνωστών μας.
  3. Σας μεταφέραμε και δημόσια σε σχετική σας ανάρτηση με ότι αφορά και για οποιοδήποτε θέμα χωρίς βωμολοχίες, απειλές και συκοφαντίες ότι είμαστε εδώ να δημοσιεύσουμε τα πάντα.
  4. Το Mykonos Voice δεν προσδοκά ρόλο δικαστή, αυτό σας το έχει κάνει ο τραγουδιστής Βαλάντης και επειδή κάνουμε καλο ρεπορτάζ προβλέπουμε ότι θα ακολούθησουν και άλλοι στο μέλλον γιατί προφανώς αγνοείται βασικούς κανόνες στον δημόσιο διάλογο.
  5. Οι απειλές σας που δείχνουν πανικό αδικαιολόγητο,( γιατί αλήθεια ;)να μην συνεχίσουμε το ρεπορτάζ μας γιατί θα επέμβει ο Πρίαμος μας καλούν να απευθυνθούμε άμεσα στην δικαιοσύνη για να μάθουμε όλοι ποιος είναι αυτός ο περίφημος Πρίαμος.
  6. Σας καλούμε να το κάνετε εσείς  να μας πείτε δημόσια  ποιος είναι , τι έγινε και σε τι αναφέρεστε επακριβώς  εντός 48 ωρών.
  7. Εμείς θα φιλοξενήσουμε τα πάντα όπως δημόσια σας έχουμε τονίσει.Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση ,καθώς φαίνεται ότι η περιπέτεια σας με τον γνωστό τραγουδιστή δεν σας συνέτισε τελικά  και η συγγνώμη σας δεν είναι ειλικρινής και αυτό θα σας το αποδείξουμε άμεσα με νέα στοιχεία.
  8. Είναι περήφανοι στη Νέα Δημοκρατία  ένα κόμμα εν δυνάμει κυβέρνηση να τους εκπροσωπούν άνθρωποι με τον τρόπο που εσείς κάνετε διάλογο  δημόσια στα σοσιαλ και που υβρίζετε χυδαία  δημοσιογράφους, τραγουδιστές και όποιον άλλον βρείτε μπροστά σας;
  9. Αναμείνατε στο ακουστικό σας MYKONOSVOICE
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.