ΤΟΠΙΚΑ

Αντιδήμαρχος ξανά ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου

Αντιδήμαρχος ξανά ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δέχτηκε την πρόταση του δημάρχου και είναι έτοιμος να πει το ναι της μεγάλης επιστροφής στην διοίκηση.

Μια μεγάλη επιστροφή είναι στα σκαριά στο Δήμο Μυκόνου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου πρόκειται να επιστρέψει στην διοίκηση του Δήμου σε ρόλο αντιδημάρχου.

Όπως όλα δείχνουν και με βάση το ρεπορτάζ του MykonosVoice η επιστροφή Ατζαμόγλου σε λειτουργικό πόστο αναμένεται να συμβεί μέχρι το Πάσχα.

Μια κίνηση που φέρει την υπογραφή του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά που η πρόταση του ήταν πάντα ανοιχτή προς τον Μιλτιάδη Ατζαμόγλου αλλά επιλογή του τελευταίου ήταν τα δυο τελευταία χρόνια της διοίκησης του Δήμου να μην έχει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπηρετεί από την θέση του απλού συμβούλου με παρεμβάσεις πάντα καίριες και σημαντικές.

Ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου είναι ένα από τα  βαριά χαρτιά του Κουκά και με την επιστροφή του σε ρόλο αντιδημάρχου ,γίνεται πανίσχυρη η ομάδα καθώς έχει  την ευκαιρία να επιδείξει τις  αναμφισβήτητες δυνατότητες που έχει ειδικά  σε μια κρίσιμη περίοδο για το νησί πριν την τουριστική σαιζόν και εν μέσω πανδημίας.

Μεθοδικός και με μεγάλο εκτόπισμα στην κοινωνία της Μυκόνου ο Μιλτιάδης Ατζαμόγλου τάσσεται ξανά δίπλα στους συνεργάτες του με ενεργό ρόλο πλέον στον Δήμο Μυκόνου.

Σύμφωνα  με το ρεπορτάζ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις των αντιδημάρχων στον Δήμο και η δραστηριότητα του Ατζαμόγλου θα περιλαμβάνει κυρίως θέματα στις οικονομικές υπηρεσίες αλλά και οργανωτικής φύσεως που είναι και το αντικείμενο του.

Αν μη τι άλλο μια κίνηση του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά η επιστροφή Ατζαμόγλου ,που δυναμώνει ακόμα περισσότερο την ομάδα διακυβέρνησης του Δήμου της Μυκόνου και αλλάζει τις ισσοροπίες στα πολιτικά τεκταινόμενα του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.