ΤΟΠΙΚΑ

Αντί να πάει στον εισαγγελέα,ρίχνει μομφή στους γονείς και τους προπονητές των παιδιών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Αντί να πάει στον εισαγγελέα,ρίχνει μομφή στους γονείς και τους προπονητές των παιδιών της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Απίστευτα προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στη Σύρο που λίγο έλλειψε να έχουμε θύματα

Δεν μπορεί να πιστέψει κάποιος στα αυτιά του ακούγοντας τις απίστευτα προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ να ρίχνει ευθείες βολές  και μομφή εναντίον των γονιών, των προπονητών και τον παραγόντων της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ , που λίγο έλειψε  να θρηνήσουν θύματα και να παραλάβουν νεκρά τα παιδιά τους από την ΣΥΡΟ  μετά την επίθεση που δέχτηκαν πριν λίγες μέρες από χούλιγκαν.

Στην απίστευτη ομολογία Φρέρη, προέδρου της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, δηλαδή θεσμικού προσώπου, θα ακούσετε να αποκαλύπτει ότι ο ίδιος ανέλαβε ρόλο να «τελειώσει» το θέμα φωνάζοντας τα παιδιά να δώσουν εξηγήσεις σε αυτόν και όχι να πάει στην αστυνομία.

Απίστευτα πράγματα…

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ μεταξύ άλλων στο βίντεο ομολογεί οτι γνωρίζει καταρχήν και τους δράστες και τα θύματα για να τους φωνάξει να τα «βρουν».

Ψέγει τους γονείς τους και τους προπονητές τους που τους καθιστά υπεύθυνους και όχι τους χούλιγκαν, άγνωστο γιατί και προφανώς να μην ανοίξει το θέμα δεν απευθύνθηκε σε καμία αρχή, σε κανέναν εισαγγελέα να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες.

Αναμένουμε την αντίδραση πλέον με το παρακάτω βίντεο  του αθλητικού εισαγγελέα, να καλέσει τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ να κατονομάσει δράστες και θύματα.

Ακόμα και αν δεν τον ζητήσουν επίσημα οι γονείς των παιδιών που λίγο έλειψε να τα θρηνήσουν και που τους κατηγορεί ανοικτά ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ,θα πρέπει με βάση τον νέο αθλητικό νόμο περι βίας να κληθεί αυτεπάγγελτα για να δώσει εξηγήσεις γιατί ομολογεί στο βίντεο ότι γνωρίζει.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ στο sportcyclades.gr και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.