ΤΟΠΙΚΑ

«Στόχος μας να αισθάνονται ασφαλείς κάτοικοι και επισκέπτες της Μυκόνου»

«Στόχος μας να αισθάνονται ασφαλείς κάτοικοι και επισκέπτες της Μυκόνου»
Χρήσιμα συμπεράσματα από την συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κ.Κουκά με στελέχη της αστυνομίας Ν.Αιγαίου

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ν. Αιγαίου,Υποστράτηγο, κο Μιχαλόπουλο Γεώργιο ήταν  η μέγιστη δυνατή στελέχωση της νέας Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο, καθώς και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στο νησί, ενόψει της εξαιρετικά επιτυχημένης τουριστικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο δήμαρχος τόνισε σχετικά για την συνάντηση:

“Κοινός μας στόχος είναι οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού μας να αισθάνονται ασφαλείς 365 μέρες το χρόνο.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γιατί ο Υποστράτηγος επιβεβαίωσε τη βούληση της Ελληνικής Αστυνομίας να στελεχώσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό με το απαραίτητο προσωπικό την τοπική Αστυνομική Υποδιεύθυνση.

Από την πλευρά μας, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας γιαουσιαστική και έμπρακτη στήριξη του έργου της ΕΛ.Α.Σ., τόσο με την παραχώρηση δωρεάν καταλυμάτων, όσο και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς και με την παραχώρηση του κτιρίου για τη στέγαση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης ήδη από το 2020, και ευχόμαστε να έχουμε μία δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.