ΤΟΠΙΚΑ

«Άνθρωποι ξένοι ήρθαν στο νησί μας και έγιναν πιο Μυκονιάτες από τους ντόπιους»

«Άνθρωποι ξένοι ήρθαν στο νησί μας και έγιναν πιο Μυκονιάτες από τους ντόπιους»
Με δημόσια τοποθέτηση του ο δήμαρχος Κ.Κουκάς κατακεραυνώνει Βερώνη για τους μέτοικους

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο νησί μετά τους απαράδεκτους  χαρακτηρισμούς  για μέτοικους που ήρθαν να δουλέψουν στη Μύκονο, που δημόσια ο Χρήστος Βερώνης έκανε απευθυνόμενος στην Ντίνα Σαμψούνη.

Με αφορμή προβολή ταινίας με θέμα την Μύκονο, θέση παίρνει σε δημόσια τοποθέτηση του ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που μεταξύ άλλων αναφέρει:

Στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μυκόνου ΠΑΚΟ Γ Αξιώτηςαπόψε. Παρακολουθήσαμε την ταινία της Ελιάννα Αμπραβανέλ, Pastoral που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2023.
Όψεις μιας αγροτικής Μυκόνου που συνεχίζει να λειτουργεί παράλληλα με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Συγκίνηση μεγάλη για τους ανθρώπους που συνεχίζουν με πείσμα να ακολουθούν παραδόσεις, όχι γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, αλλά γιατί επέλεξαν να ζουν έτσι. Συγκίνηση επίσης για ανθρώπους ξένους που ήρθαν στο νησί μας και έγιναν πιο Μυκονιάτες από τους ντόπιους, καθώς η δημιουργία και η παρουσία τους έγινε ένα χάδι για τον τόπο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στην σκηνοθέτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.