ΤΟΠΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 30-39:Έφτασαν τα πρώτα μηνύματα στα κινητά – Από Μ. Τρίτη το πρωί οι εμβολιασμοί

Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 30-39:Έφτασαν τα πρώτα μηνύματα στα κινητά – Από Μ. Τρίτη το πρωί οι εμβολιασμοί

Στις 5 Μαΐου ξεκινούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson και στα ιδιωτικά κέντρα – Τη Μ.Πέμπτη ανοίγουν τα ραντεβού για τους 40-44 επίσης με AstraZeneca – Το Μ.Σάββατο ανοίγει για τους 45-49 με όλα τα εμβόλια – Έως και 5 εκατ. εμβολιασμοί στα τέλη Μαΐου.

Σε νέα φάση μπαίνει πλέον το εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» καθώς από την Μεγάλη Πέμπτη θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για τους εμβολισμούς της ηλικιακής ομάδας 40-44, το Μεγάλο Σάββατο ανοίγει και η πλατφόρμα των ραντεβού για την ηλικιακή ομάδα 45-49 ενώ από αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 30-39 με AstraZeneca.

Ήδη οι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση ηλικίας 30- 39 ετών λαμβάνουν από το απόγευμα της Δευτέρας στο κινητό τους τηλέφωνο μηνύματα για την οριστικοποίηση των ραντεβού τους στα εμβολιαστικά κέντρα.

emvolio-sms
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.