ΤΟΠΙΚΑ

Άνοιγμα του τουρισμού της Μυκόνου με 200 πτήσεις στο πρώτο μισό του Ιουλίου

Άνοιγμα του τουρισμού της Μυκόνου με 200 πτήσεις στο πρώτο μισό του Ιουλίου

Περί τις 200 πτήσεις έχουν προγραμματιστεί να αφιχθούν στη Μύκονο,  το επόμενο δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ομάδα του προγράμματος Mykonos – Santorini –  Aegean Islands Promo, με επικεφαλής τον Ambassador HACC New York, Mykonos based, κ. Κώστα Σκαγιά.

 

Ένα μεγάλο ποσοστό αφορά πτήσεις εσωτερικού, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ όσον αφορά τις απευθείας πτήσεις εξωτερικού, πρώτη σε αριθμό είναι η Ιταλία και ακολουθούν η Γαλλία και η Ελβετία.

Λόγω των απαγορεύσεων εξαιτίας της πανδημίας, τη φετινή χρονιά “λείπουν” οι πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο ενώ αισθητά λιγότερες αναμένονται από τη Γερμανία.

Παράλληλα, από την 1η Αυγούστου, αναμένεται να προστεθούν και νέες αεροπορικές εταιρείες που ξεκινούν πτήσεις από και προς το νησί.

“Αν και φέτος αναμένεται να αφιχθεί στο νησί μας λιγότερο από το 1/3 των πτήσεων που πραγματοποιήθηκαν τον περσινό Ιούλιο, δεδομένων των καταστάσεων, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στην προέλευση των πτήσεων από το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο υπόλοιπος μήνας καθώς και ο Αύγουστος.”, σχολίασε τα στοιχεία ο Ambassador HACC New York, Mykonos based, κ. Κώστας Σκαγιάς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.