ΤΟΠΙΚΑ

Ανεβάζει επίπεδο την Αγία Παρασκευή ο Θανάσης Δακτυλίδης

Ανεβάζει επίπεδο την Αγία Παρασκευή ο Θανάσης Δακτυλίδης
Ο νεαρός Μυκονιάτης άσσος συμφώνησε σε όλα και θα φορέσει την φανέλα του αθηναϊκού συλλόγου στην Γ´Εθνική

Μεταγραφική ενίσχυση που ανεβάζει το επίπεδο της σαν ομάδα πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή που δείχνει ότι όσο περνούν οι εβδομάδες κερδίζει χρόνο αναφορικά με το θέμα της ομοιογένειας.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό των μελανόλευκων εντάχθηκε ο Μυκονιάτης ποδοσφαιριστής, Θανάσης Δακτυλίδης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από τη Μύκονο έχει πολλές παραστάσεις από την κατηγορία και αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο ποιοτικά τη ”Σάντα”.

Πιο συγκεκριμένα, ο γεννηθείς στις 10/11/2001 ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου πριν μετακινηθεί στις υποδομές του Ατρόμητου όπου αγωνίστηκε στα αναπτυξιακά τμήματα της Περιστεριώτικης ομάδας.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος (Κ19) για να συμμετάσχει τη σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό του Αήττητου Σπατων.

Πέρυσι μεταγράφηκε στο Αιγάλεω έχοντας κάποιες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SL2 δείχνοντας ότι είναι σε θέση να βοηθήσει το συγκρότημα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου. Αγωνίζεται στο δεξί… φτερό της επίθεσης (winger) και οι δυο πλευρές συμφώνησαν πριν από λίγο.

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος της Σάντα, Βαγγέλης Σταθόπουλος, στη μέση το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας (Θανάσης Δακτυλίδης) και δεξιά ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Γκόφας.

daktyilidis stathopoylosgofas

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.