LIFESTYLE

«Ανάβει φωτιές» στη Μύκονο η Ιzabel Goulart

«Ανάβει φωτιές» στη Μύκονο η Ιzabel Goulart
Ο άγγελος της Victoria’s Secret διαμένει σε πολυτελή βίλα του νησιού και μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα

Πόλος έλξης για τους celebrities του εξωτερικού αποτελεί η Μύκονος. Πιο πρόσφατη άφιξη στο Νησί των Ανέμων αποτελεί η Βραζιλιάνα καλλονή Izabel Goulart, η οποία μετά το Κάπρι, συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Ο άγγελος της Victoria’s Secret διαμένει σε πολυτελή βίλα του νησιού και μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά της Ελλάδας στους 4 εκατομμύρια followers της.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, το 32χρονο σέξι μοντέλο φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι, ποζάρει με την πλάτη της γυρισμένη προς την κάμερα ατενίζοντας την Μύκονο.
Σε άλλη της φωτογραφία η ίδια γράφει, «Σαν τα ηλιοβασιλέματα στη Μύκονο, πουθενά αλλού».

mononews.gr

 

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.