ΤΟΠΙΚΑ

Ανακύκλωση για τον άνθρωπο και την φύση

Ανακύκλωση για τον άνθρωπο και την φύση
Ο Νίκος Τσερκεζίδης μπαίνει δυνατά στις Κυκλάδες και κάνει την διαφορά σε ένα νευραλγικό τομέα όπως αυτός της ανακύκλωσης

Η TSERKEZIDIS RECYCLE ξεκίνησε τις υπηρεσίες της το 2003 με το σύνθημα «Ανακύκλωση για τον άνθρωπο και τη φύση» και παραμένει πρωτοπόρος στην ανακύκλωση αποβλήτων για την Ελλάδα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ – ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ – ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΗΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗ Ο.Ε. παρέχει πλήρη ενημέρωση στους συνεργαζόμενους διαχειριστές σε θέματα που αφορούν:

Τη διαλογή των αποβλήτων στο χώρο που παράγονται, με σκοπό την διευκόλυνση επεξεργασίας τους και τη μείωση κόστους διαχείρισης για τον διαχειριστή, τον παραγωγό και την μονάδα τη συλλογή και την ασφαλή μεταφορά των ΑΕΚΚ από την πηγή σε χώρο αποθήκευσης και στην συνέχεια στην μονάδα επεξεργασίας ή απευθείας από την πηγή στην μονάδα την προμήθεια ανακυκλωμένων υλικών και την καταλληλότητα αυτών, ανάλογα με το έργο που θα χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δημόσιους φορείς σχετικά με την ορθή διαχείριση ΑΕΚΚ που προέρχονται από δημόσια έργα ή από ιδιώτες και εντάσσονται στα πλαίσια συλλογής ογκωδών αντικειμένων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Α.Ε.Ε.Κ

Ηεταιρεία μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μονάδες επεξεργασίας, όσον αφορά στην βελτιστοποίηση των μεθόδων και τεχνικών διαχείρισης που εφαρμόζονται από την εκάστοτε μονάδα, με σκοπό την αξιοποίηση του μεγαλύτερου ποσοστού εισερχόμενων αποβλήτων, με περιορισμό των προς διάθεση ποσοτήτων και παράλληλα τη δημιουργία νέας κατηγορίας προϊόντων και την παραγωγή υψηλής ποιότητας και καθαρότητας ανακυκλωμένων υλικών.

Ανακύκλωση στην Ελλάδα
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

 Η εταιρία Τσερκεζίδης παρέχει υπηρεσίες οργάνωσης και εποπτείας όλων των εργασιών και διαδικασιών που απαιτούνται για την ορθή διαχείριση και αξιοποίηση των Α.Ε.Κ.Κ.

Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν: την διαλογή στην πηγή παραγωγής τους, την συλλογή των αποβλήτων και την μεταφορά τους στις συνεργαζόμενες μονάδες. Οι παραπάνω εργασίες αφορούν τους διαχειριστές των ΑΕΚΚ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.