ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοινώθηκε επίσημα η ίδρυση νέου Γυμνασίου στην Άνω Μερά

Ανακοινώθηκε επίσημα η ίδρυση νέου Γυμνασίου στην Άνω Μερά
Ανακοινώθηκε επίσημα η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την ίδρυση του νέου Ημερήσιου Γυμνασίου στην Άνω Μερά

Η ίδρυση του υπό ανέγερση Γυμνασίου της Άνω Μεράς, από το σχολικό έτος 2019-2020, αφού ολοκληρωθεί η δωρεά και η κατασκευή του, ανακοινώθηκε επίσημα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για το Δήμο Μυκόνου, τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά, καθώς και για όλη την κοινωνία των Μυκονιατών η επίσημη απόφαση ίδρυσης του νέου Ημερήσιου Γυμνασίου αποτελεί μια ιστορική στιγμή στον τομέα της παιδείας και της εκπαίδευσης για το νησί μας.

Με πολύ χαρά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά την Οικογένεια Δακτυλίδη, που με τη σημαντική δωρεά της και σε ακίνητο της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, έδωσε πνοή στο όνειρο αυτό για τη μόρφωση και την εκπαίδευση των παιδιών της Μυκόνου.

Η απόφαση ίδρυσης επισφραγίζει αυτό το μεγάλο έργο για τον τόπο μας, το οποίο και υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς.

Η απόφαση με αριθμό 75903/Δ2 του Υπουργείου που αφορά στην ίδρυση σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Αρ. Φ. 1746 Τεύχος Β’ 17/05/2019.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.