ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Φοίβου Παρασκευόπουλου με το Μανώλη Γλυνό

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Φοίβου Παρασκευόπουλου με το Μανώλη Γλυνό

Από την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Η  «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ανακοινώνει σήμερα, μια ακόμα αξιόλογη υποψηφιότητα, που επιβεβαιώνει  τόσο την δυναμική της παράταξής όσο και τον υπερκομματικό χαρακτήρα της,

Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος αποδεχόμενος την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού, αποδεικνύει ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχουν θέση ιδεολογικά στεγανά και κομματικά αναχώματα.

Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος δεν ενώνει απλά την φωνή του με τη δική μας, αλλά συμβάλει καθοριστικά στην κοινή μας προσπάθεια,  για να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, την μετάβαση των νησιών της Περιφέρειάς μας σε μία νέα εποχή ευημερίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός καλωσόρισε τον Φοίβο Παρασκευόπουλο στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» δηλώνοντας τα εξής: «Επιδιώκουμε συνειδητά να δώσουμε μια ανανεωτική πνοή, να φουσκώσουμε τα πανιά της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου και να εξασφαλίσουμε μια ομαλή πορεία “στα καράβια μας”, τα νησιά μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να  δώσουμε χώρο και φωνή σε επιφανείς νέους ανθρώπους όλων των παρατάξεων . Ο Φοίβος Παρασκευόπουλος είναι ένας άξιος εκπρόσωπος της νέας γενιάς φιλελευθέρων πολιτικών και με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζουμε στην “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”. Εμείς ΤΟΛΜΑΜΕ και μιλάμε για τον άνθρωπο και για αυτό επιλέγουμε εκπροσώπους που δεν φοβούνται να συνεργαστούν για να λύσουν προβλήματα, που έχουν αποδείξει την προσήλωσή τους στο κοινό καλό και όχι στα ίδια συμφέροντα. Φοίβο καλωσόρισες,  καλή επιτυχία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Εκπαίδευση-Σταδιοδρομία

Ο Φοίβος-Παναγιώτης Παρασκευόπουλος είναι κυκλαδίτικης καταγωγής αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Τραπεζικός Υπάλληλος.  Είναι απόφοιτος τόσο του Τμήματος ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά όσο και του Τμήματος Οικονομικών & Νομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc) στην Τραπεζική Διοικητική.

Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός το 2005.

Στην συνέχεια διετέλεσε στέλεχος της Οικονομικής Δνσης του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) , ενώ παράλληλα συνεργάστηκε σε εκδόσεις &  εκδηλώσεις για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής με την Εταιρία Greek Business Defense Consulting.

Κατόπιν εργάστηκε ως υπάλληλος της Εμπορικής Τράπεζας και στην συνέχεια συνεργάστηκε με την Τράπεζα Eurobank στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα.

Πολιτική Δράση

Πρόεδρος περιφερειακής οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου ΝΔ 2015-2017

Υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο κατά τις εσωκομματικές εκλογές.

Τομεάρχης ΝΔ βορείου συμπλέγματος 2006-2009

Επιστημονική δράση-Ενδιαφέροντα

 

Μέλος της Εταιρίας Στήριξης Σπουδών Προϊστορικής Θήρας & Αρχαιολογικής Εταιρίας στην Αθήνα.

Ενεργή συμμετοχή στα ετήσια μαθήματα Ελληνικής Αρχαιολογικής Εταιρίας από το 2005 έως και σήμερα.

Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Πολιτισμού και Ανάδειξης των Αρχαίων Θεάτρων της Ελλάδας «Διάζωμα» υπό την προεδρία του Σταύρου Μπένου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.