ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση περί εκτέλεσης έργων οδοποιίας στην περιοχή της Άνω Μεράς – Μαού – Ντουμπάκια

Ανακοίνωση περί εκτέλεσης έργων οδοποιίας στην περιοχή της Άνω Μεράς – Μαού – Ντουμπάκια

Στα πλαίσια της επισκευής των οδοστρωμάτων από το Δήμο Μυκόνου, ανακοινώνουμε ότι από το Σάββατο, 29 /Ιουλίου / 2023 ώρα 07:00, θα εκτελούνται έργα οδοποιίας(εργασίες φραιζαρίσματος του παλαιού οδοστρώματος, καθαρισμός της οδού και εργασίες ασφαλτόστρωσης) στην περιοχή της Άνω Μεράς – Μαού – Ντουμπάκια(διασταύρωση δρόμων προς Λια / Μερχιά – Μεταλλεία έως διασταύρωση προς Φωκό) και σε μήκος περίπου 2.900 μέτρα, της νήσου Μυκόνου.

   Οι εργασίες θα ξεκινούν καθημερινά από τις 7.00 π.μ.. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει τμηματικά κλειστός για την κυκλοφορία.

   Καλείται το κοινό και οι κάτοικοι όπως συμμορφώνεται με τις πινακίδες κυκλοφοριακής διαχείρισης ή και τις όποιες επιτόπου υποδείξεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.