ΤΟΠΙΚΑ

Ανακαινίστηκε η αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννη

Ανακαινίστηκε η αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την ανακαίνιση των κτιρίων που έχει την έδρα της η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μυκόνου, στο ιστορικό κτιριακό συγκρότημα (Ζερβουδάκη – Ιγγλέση), επί της οδού Μ.Ανδρόνικου, Καλογερά και Παναχράντου και αποτελούνται από δύο άνετες μεσοαστικές κατοικίες, οι οποίες κληροδοτήθηκαν το 1952 στον Δήμο Μυκόνου.

Η ανακαίνιση του ιστορικού αυτού κτιρίου κρίθηκε απαραίτητη και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με την επιμέλεια της προέδρου της ΚΔΕΠΠΑΜ κας Ανδριανής Κουφού, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Αντικατάσταση όλων των εξωτερικών κουφωμάτων.
  • Προμήθεια νέων air condition.
  • Προμήθεια καινούριου προτζέκτορα.
  • Αντικατάσταση όλου του φωτισμού της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, χωρητικότητας 150 ατόμων.
  • Τοποθέτηση καινούργιων κουρτινών και αυλαία.
  • Ενίσχυση του φωτισμού και του ήχου, αφού κάθε χρόνο προβάλλονται θεατρικές παραστάσεις από την Θεατρική ομάδα Μυκόνου όπου είναι και η έδρα της και άλλων θιάσων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Πρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ κ. Ανδριανή Κουφού ανέφερε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, γιατί κατά την τελευταία 4ετία παράχθηκε σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο στην ΚΔΕΠΠΑΜ, το οποίο έχει γίνει αντιληπτό από τους Μυκονιάτες.

Βέβαια,τίποτα δε θα γινόταν χωρίς τους συνεργάτες- εργαζόμενους της ΚΔΕΠΠΑΜ αλλά και τουςεθελοντές μας, που καταθέτουν κυριολεκτικάτην ψυχή τους σε καθημερινή βάση καιφυσικά χωρίς την απόλυτη συμπαράστασητου Δημάρχου μας, τον οποίο χαρακτηρίζειιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικάκαι πολιτιστικά.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.