ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κυκλάδες: Τα τεράστια κύματα «καταπίνουν» το καράβι εν πλω

Κυκλάδες: Τα τεράστια κύματα «καταπίνουν» το καράβι εν πλω

Τα κύματα έκαναν δύσκολο το ταξίδι των επιβατών. Ο καπετάνιος συνέχισε την πορεία του με τις εικόνες να δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε.

Μάχη” με τα κύματα δίνουν καθημερινά ναυτικοί και επιβάτες, με πλοία που ταξιδεύουν στις θάλασσες των Κυκλάδων και όχι μόνο…λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τον χειμώνα.

Κάποιες από αυτές τις “μάχες” με την άγρια θάλασσα, έχουν καταγραφεί και παρουσιάζονται ως επικίνδυνες κακοκαιρίες που έζησαν κάποιοι συνάνθρωποι μας, που ταξίδευαν, αλλά και φουρτουνιασμένες θάλασσες που καταγράφηκαν σε λιμάνια και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές. Αρκετές είναι φορές που το cyclades24.gr, δείχνει το τρόπο με τον οποίο τα αγαπημένα μας πλοία, ταξιδεύουν μέσα στα μανιακά κύματα. Τα κύματα υψώνονται τόσο πολύ, που πολλές φορές «καταπίνουν» το κατάστρωμα του πλοίου.

Σας παρουσιάζουμε νέο οπτικό υλικό από το πλοίο Fast Ferries Andros, στο στενό Τήνου-Μυκόνου με το καπετάνιο, Ισίδωρο Λιγνό, από την Σαντορίνη,να δίνει μάχη με τα κύματα, τα οποία σκέπαζαν το καράβι.

Δείτε το βίντεο του συνεργάτη μας Δημήτρη Κουτσούκου, που δημοσιεύει το cyclades24.gr:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.