ΤΟΠΙΚΑ

Άμεση αντίδραση με διακομιδή ασθενούς στα Ματογιάννια

Άμεση αντίδραση με διακομιδή ασθενούς στα Ματογιάννια
Αντανακλαστικά επέδειξαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ με την άμεση αντιμετώπιση περιστατικού στη χώρα της Μυκόνου.

Δεν λείπουν σε καθημερινή βάση τα περιστατικά που οδηγούν τουρίστες ή και ντόπιους κατοίκους του νησιού σε αναζήτηση βοήθειας είτε μέσω του Κέντρου Υγείας είτε ιδιωτικών ιατρείων στο νησί.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν δεκάδες κρούσματα καθημερινά και κυρίως στους δρόμους του νησιού που είναι καρμανιόλα.

Ένα τέτοιο αντιμετωπίστηκε με επιτυχία στα Ματογιάννια και πρωινές ώρες μάλιστα καθώς οι διασώστες έφτασαν και παρέλαβα περιστατικό που σημειώθηκε νωρίς το πρωι.

Δείγμα ότι παρά τους πολλούς κατοίκους στο νησί κυρίως Ιούλιο και Αύγουστο μπορεί  να νιώθουν ασφάλεια οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες για τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.