ΤΟΠΙΚΑ

Πεντακάθαρη η Μύκονος

Πεντακάθαρη η Μύκονος
Χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων της Δημοτικής αρχής, το νησί σφύζει απο καθαριότητα στις κεντρικές του αρτηρίες μετά απο πολλά χρόνια

Πιο καθαρή από ποτέ είναι η Μύκονος αυτό το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι η αύξηση του τουρισμού και των κατοίκων τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία.

Φτάνει μια βόλτα στις κεντρικές αρτηρίες του νησιού για να καταλάβει κανείς την διαφορά με ότι αντίκρυζε κάποιος κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα προηγούμενα χρόνια.Η προσπάθεια των ανθρώπων της δημοτικής αρχής είναι τιτάνια καθώς μόνο εύκολο δεν είναι να συντονιστεί αυτό το τεράστιο εγχείρημα σε καθημερινή βάση.

Ανασταλτικός είναι  και ο τομέας των υποδομών αλλά και  η μηδαμινή βοήθεια της κεντρικής κυβέρνησης καθώς με μεράκι και αυταπάρνηση οι άνθρωποι στο νησί κάνουν αγώνα καθημερινά για να κρατούν στον τομέα της καθαριότητας το πολύ υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.