ΤΟΠΙΚΑ

Αλβανοί στη Μύκονο παρίσταναν τους αστυνομικούς και ξυλοκόπησαν Πακιστανό μέσα στο σπίτι του!

Αλβανοί στη Μύκονο παρίσταναν τους αστυνομικούς και ξυλοκόπησαν Πακιστανό μέσα στο σπίτι του!

Ακόμη ένα περιστατικό απίστευτης αγριότητας διαδραματίστηκε στη Μύκονο, αυτή τη φορά με θύμα έναν Πακιστανό, ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι του από τρεις ληστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν έγινε το Σάββατο (16/4) το βράδυ. Τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής μπήκαν στο σπίτι του αλλοδαπού φωνάζοντας «Αστυνομία- Αστυνομία». Τότε άρχισαν να χτυπούν με μανία το θύμα με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ ο ένας από τους δράστες έβγαλε μαχαίρι και το κόλλησε στον λαιμό του.

Τελικά οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν 750 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Οι κάτοικοι που μας κατήγγειλαν το συμβάν δηλώνουν στο iefimerida.gr πως είναι αγανακτισμένοι με την αυξημένη εγκληματικότητα, ενώ αναφέρουν πως παρατηρούν έλλειψη αστυνόμευσης στο νησί.

Σημειώνεται πως είναι το δεύτερο περιστατικό βιας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Πριν από λίγο καιρό είχε σημειωθεί διπλό περιστατικό πυροβολισμών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.