ΤΟΠΙΚΑ

Απίστευτο sold out για το Πάσχα στη Μύκονο.Θα βουλιάξει από κόσμο που εξαφάνισε όλα τα εισιτήρια

Απίστευτο sold out για το Πάσχα στη Μύκονο.Θα βουλιάξει από κόσμο που εξαφάνισε όλα τα εισιτήρια

Η Μύκονος το φετινό Πάσχα θα θυμίζει καλοκαίρι με τις κρατήσεις στα ύψη και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια να έχουν γίνει ανάρπαστα…

Αυτό αποκάλυψε στο Mega ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος, που τόνισε ότι η Μύκονος το φετινό Πάσχα θα έχει εικόνες που τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε τον Ιούνιο. Οι τιμές που χαρακτηρίζονται προσιτές αυτή την εποχή και κυρίως η «δίψα» του κόσμου για ένα ταξίδι μετά από δύο χρονιές γεμάτα περιορισμούς και στερήσεις λόγω κορονοϊού, εκτόξευσαν τη ζήτηση και την κίνηση.

Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα» «ταξίδεψε» μέσω skype στο νησί των Ανέμων, όπου ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος μετέφερε το γιορτινό κλίμα του νησιού, μία ανάσα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε, δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια για το νησί για το τριήμερο του Πάσχα καθώς οι τιμές για τους Έλληνες είναι πιο προσιτές την περίοδο αυτή.

Την ίδια ώρα, η επισκεψιμότητα που σημειώνεται ήδη στη Μύκονο θυμίζει την κίνηση του Μαΐου και του Ιουνίου κι αυτό γιατί οι περισσότεροι έσπευσαν να κάνουν τις κρατήσεις τους το νωρίτερο δυνατό για να προλάβουν και τις οικονομικές τιμές των καταλυμάτων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το νησί αναμένει την άφιξη 840 κρουαζιερόπλοιων και ενδέχεται μάλιστα να ξεπεραστεί και ο αριθμός. Τέλος, ο δημοσιογράφος του Mykonos Live αποκάλυψε πως αναμένεται να πάνε στο νησί σύντομα το ζευγάρι Σάκης Κατσουλής και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμούν να βρουν και μια ασχολία ώστε να παραμείνουν όλο το καλοκαίρι.

Πηγη newsit.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.