ΤΟΠΙΚΑ

Άλλα κόλπα για τους Μυκονιάτες μαθητές

Άλλα κόλπα για τους Μυκονιάτες μαθητές
Για πρώτη φορά το οικολογικό καλαμάκι έκανε την εμφανισή του

Σε συνεργασία του δήμου με τον διεθνή οργανισμό All For Blue 1000 μαθητές πήραν το οικολογικό καλαμάκι πολλαπλών χρήσεων.

Πρόκειται για ανοξείδωτο, οικολογικό, πολλαπλών χρήσεων καλαμάκι, το οποίο πλένεται και είναι και εγκεκριμένο με διεθνή πιστοποίηση!

 

Μια αξιοσημείωτη κίνηση που εκφράζει έντονη οικολογική συνείδηση και ευαισθητοποίηση, για τη μείωση των πλαστικών στις θάλασσες και τις ακτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μυκόνου αποτελεί τον πρώτο Δήμο της χώρας που προβαίνει σε μια τόσο σημαντική όσο και συμβολική ενέργεια.

Η δημοτική αρχή στέλνοντας σαφές μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της διακοπής χρήσης πλαστικών προϊόντων κάνει την αρχή σε ενα τομέα που είναι τρομερά ευαίσθητος στο νησί, αυτόν της καθαριότητας αλλά και του οικολογικού τρόπου ζωής των κατοίκων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.