ΤΟΠΙΚΑ

Υπέροχη βραδιά για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Υπέροχη βραδιά για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ χάρισε μαγικές στιγμές

Τις καλοκαιρινές τους γυμναστικές επιδείξεις παρουσίασαν το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ σε μια μαγευτική βραδιά παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία της Ολυμπιονίκη του Αιζερμπαιτζαν Μαρίνας Ντουρούντα και της Ελληνίδας  πρωταθλήτριας Ρυθμικής Ιωάννας Τάχα.

Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ πίσω απο το Γυμνάσιο η προπονήτρια Κατερίνα Γιακουμέλου και οι συνεργάτες της η δασκάλα του μπαλέτου Στέλλα  Κοπέλου όλες πανέμορφες και εντυπωσιακές μαζί με  τις αθλήτριες παρουσίασαν ενα όμορφο θέαμα μπροστά στο κοινό της Μυκόνου.

Ακόλυτη ικανοποίηση και για τον πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκο Κουκά που βρέθηκε για ακόμη μια φορά δίπλα στα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής αρωγός όπως πάντα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.