ΤΟΠΙΚΑ

Αλεκάρας παντός καιρού!!!

Αλεκάρας παντός καιρού!!!
Για ακόμη μια φορά ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς χωρίς να σκεφτεί το κόστος έβαλε τα μηχανήματα του για την αντιμετώπιση της βροχής.

Βάζει τα γυαλιά σε όλους  για τον τρόπο  που γίνεται η δουλειά στα θέματα της πολιτικής προστασίας ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς που είναι πανταχού παρών .

Ο άνθρωπος που εξελίσσεται σε ευεργέτη για τους συμπολίτες του για ακόμη μια φορά χωρίς να σκεφτεί το όποιο προσωπικό κόστος και με αφορμή την δυνατή βροχή που έπεφτε  όλο το βράδυ και δημιούργησε προβλήματα σε αρκετά σημεία στο νησί, έδωσε εντολή άμεσα ως υπεύθυνος της πολιτικής προστασίας του Δήμου Μυκόνου να βγουν στους δρόμους τόσο οι υπάλληλοι του Δήμου αλλά και οι εργάτες που έχει στην εταιρία του με σκοπό να αποκατασταθούν άμεσα τα προβλήματα.

 

Απο νωρίς  και με δική του επίβλεψη, ο άνθρωπος που ανέλαβε το νευραλγικό πόστο της  πολιτικής προστασία από την Ειρήνη Γρυπάρη και που ήταν σε κατάσταση διάλυσης στο Δήμο Μυκόνου, μέσα σε λίγες μέρες  έχει βάλει την σφραγίδα του, οργάνωσε την δουλειά και στο νησί κάθε φορά που οι περιστάσεις το απαιτούν η αντίδραση είναι άμεση.

Ο Αλέκος Κουκάς δείχνει σε όλους τι σημαίνει να αγαπάς τον τόπο σου και να θυσιάζεσαι για τους συμπολίτες σου.

Την ίδια ώρα θυμηδία προκαλεί η εμφάνιση στον  τόπο των ζημιών, κατόπιν εορτής πάντα ,όπως και όταν είχαν τις θέσεις ευθύνης στο Δήμο Μυκόνου ,ανθρώπων που υποδύονται τους επιβλέποντες για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους , για να δείξουν ότι έχουν συμμετοχή στο θέμα  που παίρνουν όμως  μαθήματα από τον Αλέκο Κουκά  πως γίνεται η δουλειά στον τομέα της πολιτικής προστασίας και της άμεσης αποτελεσματικότητας.

Χωρίς χρονοτριβή , χωρίς  λόγια του αέρα  ο Αλεκάρας για ακόμη μια φορά έδωσε το σύνθημα και απέδειξε ποσο αποτελεσματικός μπορεί να είναι κάποιος για την κοινωνία και τους πολίτες όταν έχει στο μυαλό του να ασχοληθεί για να βοηθήσει.

Και οι Μυκονιάτες ξέρουν καλά, εκτιμούν και επιβραβεύουν…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.