ΤΟΠΙΚΑ

«Η ωραία κοιμωμένη» στις 20:30 στο Γρυπάρειο για ιερό σκοπό

«Η ωραία κοιμωμένη» στις 20:30 στο Γρυπάρειο για ιερό σκοπό
Παράσταση μπαλέτου στις 20:30 στο Γρυπάρειο με σκοπό την βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Μία  παράσταση μπαλέτου με τίτλο “Η Ωραία Κοιμωμένη”  απόψε στο Γρυπάρειο και με την διοργάνωση από  τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μυκόνου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου και του Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Πρόκειται για μία παράσταση σε μουσική Τσαϊκόφσκι η οποία θα γίνει αποψε στις 20:30 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο και για  την οποία δούλεψαν  η Σχολή Χορού της Ελισάβετ Τσιλιοπούλου.

Σκοπός της εκδήλωσης  να ενισχυθεί το Καλάθι της Αγάπης και στην είσοδο αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να αφήνουν τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης όπως γάλα, όσπρια, ελαιόλαδο, αλεύρι φρυγανιές, ντομάτα σε κονσέρβα, ζυμαρικά, απορρυπαντικά, κονσέρβες, χαρτί υγείας,  νερό, σαπούνια κ.α

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.